Giften en sponsoring

Giften

Indien u dit fonds wenst te steunen, dan kan dit via een gift op IBAN-rekeningnummer BE45 7340 1941 7789, BIC-code KREDBEBB van KU Leuven met vermelding van de gestructureerde mededeling +++400/0018/77290+++.

Giften vanaf € 40 per jaar leveren een fiscaal voordeel op. Deze attesten worden ook erkend in Nederland.

Om een gift over te maken klik hier.

Bij schenkingen boven de 5000 euro, gelieve contact op te nemen met KU Leuven Universiteitsfonds: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsoring

In het kader van mecenaat kunt u er als bedrijf voor kiezen om het TTP fonds te sponsoren. Het KU Leuven Universiteitsfonds helpt u graag bij het opstellen van uw sponsorovereenkomst.

Sponsoring verschilt van het “schenken om niet” in die zin dat de sponsor een welbepaalde tegenprestatie ontvangt, zijnde de vermelding van zijn naam en/of logo op onze website. Bovendien kan de sponsor bijkomende tegenprestaties (zoals logovermelding op T-shirts, brochures e.d., het plaatsen van een banner op een event, …) ontvangen, wanneer het gaat om een sponsoring ten voordele van een KU Leuven fonds.

Ondanks het feit dat de sponsor een tegenprestatie zal ontvangen, betekent dit geenszins dat er afbreuk wordt gedaan aan het hoofdprincipe van mecenaat: zo zullen de gelden steeds worden ingezet voor vrij en onafhankelijk, belangeloos onderzoek en/of onderwijs binnen KU Leuven, dan wel voor maatschappelijke dienstverlening die hiermee verband houdt. Iedere inmenging of sturing vanwege de sponsor in het onderzoek/onderwijs is uitgesloten.

KU Leuven zal voor deze sponsorovereenkomsten een factuur opmaken en uitreiken aan de sponsor, met inachtneming van de toepasselijke btw-regelgeving (afhankelijk van de nationale of internationale context).

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wenst u geen tegenprestatie, dan kunt u steeds een gift overmaken aan het TTP fonds.